HEKWERKEN

...in de meest uiteenlopende uitvoeringen

Hekwerken voor trappenhuizen, balkons, galerijhekken en vides kunnen worden geproduceerd in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Een spijlenhekwerk maar ook hekwerken met paneelvulling van strekmetaal, roosters en geperforeerdeplaat e.d. kunnen wij maken en leveren.

Verder maken wij o.a. kooiconstructies voor het afschermen van buitentrappen, balustrades, sierhekwerken en balkons voor zowel renovatie als nieuwbouwprojecten van bijvoorbeeld flatgebouwen en woningen. Ook leveren wij diverse onderdelen voor de hekwerken als videleuningen, muurleuningen, borstweringsteunen, balusters en muurafdekkers..

Postma-Groen heeft medewerkers in dienst met ruime ervaring op dit specialistisch vakgebied en werkt met speciale buizenbuigmachines voor het maken van hekwerken en leuningen.

Hekwerk Projecten

“Ook voor de hekwerken geldt dat deze kunnen worden geleverd in alle gewenste uitvoeringen op gebied van oppervlaktebehandeling zoals verzinken, poedercoaten, verfcoating of een combinatie van behandleingen voor een optimale bescherming en uitstraling.”