augustus 23 2022 0Comment

Vacature samensteller/leerling constructiewerker/monteur

Wil je werken in een ijzersterk bedrijf? Ben jij een samensteller van staalproducten? Ben je leergierig, flexibel en weet je van aanpakken?

Dan zoeken we jou om zelfstandig en soms met anderen staalconstructies en deelconstructies te maken voor diverse mooie bouwprojecten.

Je gaat werken met onze machines voor het lassen, boren, zagen, ponsen, knippen en snijden van materialen. Je beschikt over goede algemene technische kennis en basisvaardigheden lassen. Je kunt goed zelfstandig werken en hebt de juiste werkhouding.

Zoek je variatie in je werk? De functie kan worden gecombineerd met afwisselende montagewerkzaamheden. Wij werken hoofdzakelijk voor bouwbedrijven uit de regio en hebben een enthousiaste groep van 18 ervaren medewerkers.

Belangstelling?  mail, bel of kom bij ons langs.

Deze vacature is ook geschikt voor BOL- en BBL We leren je hoe je tekeningen moet lezen en hoe je staalprofielen samenstelt. Uitdagend en afwisselend in heel veel verschillende constructies. Je leert werken met onze machines en je leert MIG-MAG aflassen van kolommen en liggers.